Waterontharder meterkast

Een waterontharder voor in de meterkast nodig?

laagste prijs Werkzaamheden aan de meterkast

laagste prijs Uitbereiding bestaande installaties

laagste prijs Maatwerk meterkast

laagste prijs Advies over uw meterkast

laagste prijs Gratis advies en offerte

 

waterontharder meterkast

Een waterontharder in de meterkast

Een waterontharder in de meterkast plaatsen wordt steeds vaker en vaker gedaan. Het belangrijkste waar u naar kijkt als je een waterontharder gaat aanschaffen is de maat wat u precies nodig heeft. Verder is het niet bepaald ingewikkeld om een aan te schaffen. Hier vind u precies wat u wilt weten als u interesse hebt in een waterontharder.

Mag een waterontharder in de meterkast

Waterontharders kunnen zeker ook in de meterkast geplaatst worden. Het enige waar op moet worden gelet is of er genoeg ruimte is of niet. Hele goede voorbeelden van waterontharders dat compact zijn en vaak passen in de meterkast zijn de “WS External AK” en de “Kinetico Premier Compact Waterontharder” Wij adviseren om alvast te berekenen hoeveel ruimte aanwezig is in uw meterkast. Zodat wij de beste advies voor u kunnen geven.

meterkast en groepenkast vervangen

Wat zijn de voor en nadelen

Een duidelijke nadeel zoals eerder besproken is dat een waterontharder niet bepaald goedkoop is. De prijzen kunnen erg oplopen wanneer u eentje wilt aanschaffen. Het is aangeraden om eerst een offerte aan te vragen of ons te bellen zodat wij u advies kunnen geven en de volgende stap kunnen plannen.

Een ander nadeel is dat een waterontharder regelmatig onderhoud nodig heeft. Werkzaamheden zoals het vervangen van kapotte onderdelen, het verwijderen van aangekoekt zout, het op de juiste manier afstellen van het apparaat en het ontsmetten zodat u niet ziek ervan wordt. Hoewel moderne waterontharders een zelfreiniger hebben. Een waterontharder kan ook redelijk veel geluid maken. Dit is niet tijden de normale werking van het apparaat maar tijdens het regenereren kan het wel geluid maken.

Een voordeel van het aanschaffen van een waterontharder is dat je 20% minder stroom verbruikt, Huishoudelijk apparatuur gaat 30% langer mee, minder dan 50% verbruik.

Onze tevreden klanten aan het woord

{

Ik ben erg tevreden over de service. Niet alleen ben ik goed geadviseerd over het aantal groepen en de soort meterkast, ook was deze snel vervangen.

{

Mijn meterkast deed hier niet meer naar behoren. Door de snelle service kon deze gelukkig snel en voordelig vervangen worden.

{

Ik had thuis problemen met mijn meterkast. Gelukkig kon ik snel geholpen worden en is mijn meterkast vervangen zonder dat ik veel geld kwijt was.

De kosten voor een waterontharder in de meterkast

De kosten dat worden gemaakt voor het aanschaffen en aansluiten van een waterontharder varieert heel erg. Het gaat natuurlijk om de maat wat je koopt, het onderhouden daarvan, en het plaatsen. Waterontharders hebben meerdere types waar de prijs afhankelijk van is. Tot het heden bestaan mechanische waterontharders en elektronische waterontharders. Voor de mechanische versie is het gemiddelde wat je besteed inclusief het plaatsen van het product en dergelijke tussen de 1000 en 1400 euro.

Wanneer u een elektrische waterontharder wilt kopen zal deze tussen de 1600 en 2000 euro zijn. De gemiddelde kosten voor het onderhouden ervan is tussen de 60 en 100 euro.

GRATIS OFFERTE AANVRAGEN

Benieuwd naar de kosten? Vraag vandaag nog vrijblijvend een offerte aan.

Liever een medewerker spreken? Bel 085 019 3746

Offerte aanvragen

  • Wilt u foto's toevoegen?
  • Sleep bestanden hierheen of
    Max. bestandsgrootte: 4 GB.
    Call Now Button