GRATIS OFFERTE AANVRAGEN

Benieuwd naar de kosten? Vraag vandaag nog vrijblijvend een offerte aan.

Liever een medewerker spreken? Bel 085 019 3746

Offerte aanvragen

 • Wilt u foto's toevoegen?
 • Sleep bestanden hierheen of
  Max. bestandsgrootte: 4 GB.

  Benieuwd naar de kosten voor het vervangen van de meterkast?

  Een van onze specialistische elektriciens zal zo snel mogelijk contact met u opnemen! Hierbij zullen wij de werkzaamheden en de kosten met u besrepeken.

  De kosten kunnen afhangen van verschillende factoren. Bijvoorbeeld hoeveel groepen u nodig heeft in de meterkast. Natuurlijk snappen wij dat u vooraf duidelijkheid wil over de tarieven. Daarom vragen wij u vooraf contact op te nemen via de telefoon, of via het contact formulier.

  Iedere situatie is anders, dus als u uitlegt waar u precies hulp bij nodig, kunnen wij een offerte op maat voor u maken. Onze elektriciens zullen telefonisch contact met u opnemen.

  Wilt u naast uw meterkast vervangen ook andere werkzaamheden laten uitvoeren? Bijvoorbeeld het aanleggen van elektra, een perilex aansluiting laten plaatsen of de elektra draden renoveren? Ook dat is mogelijk! Onze elektriciens hebben jarenlange ervaring met allerlei soorten werkzaamheden en kunnen u dus helpen bij iedere klus!

  Wij maken altijd gebruik van de meest moderne en kwalitatieve groepenkasten. Hierdoor bent u in alle gevallen verzekerd van kwaliteit. 

  Dus, heeft u snel hulp nodig en wilt u hier niet de hoofdprijs voor betalen, schakel dan snel een van de elektriciens in van MeterkastVervangenNnu! Ook als u met spoed hulp nodig heeft staan wij voor u klaar. Voor spoedklussen kunt u het beste telefonisch contact opnemen. Wij zullen dan zo snel mogelijk een monteur naar u toe sturen om uw elektra problemen te verhelpen. Maarliefst 95% van de storingen kunnen wij direct oplossen! 

  Call Now Button