Meterkast verplaatsen

Uw meterkast laten verplaatsen door onze elektriciens?

laagste prijs Advies op maat over de meterkast

laagste prijs Gratis offerte 

laagste prijs Vervangen of verplaatsen

laagste prijs Moderne meterkasten

laagste prijs Ervaren elektriciens

 

meterkast verplaatsen (1)

Uw meterkast laten verplaatsen

Heeft u interesse om uw meterkast te laten verplaatsen? Dit kan bijvoorbeeld zijn voor wanneer u uw woning opnieuw wilt indelen. Een ander voorbeeld is omdat de meterkast uit zijn voegen groeit. Onze elektricien kunnen het natuurlijk voor u doen.

Uw meterkast vernieuwen

Hoe minder groepen u nodig heeft in uw woning hoe minder de kosten gaan zijn om het te vervangen. Gemiddeld zijn de kosten om 4 groepen aan te leggen tussen de 315 en 515 euro. Aangezien we het nu over vervangen hebben komen daar extra kosten bij voor bijvoorbeeld het eruit halen van de oude groepen. Andere werkzaamheden worden ook uitgevoerd zoals het aansluiten van een nieuwe aardlekschakelaar, kabels vervangen, nieuwe stopcontacten aansluiten, lichtschakelaars aansluiten, bliksembeveilig en krachtstroom aansluiten. Dit zijn allemaal punten waar niet over wordt nagedacht op het eerste blij maar er komt meer bij kijken. Al deze diensten hebben we onze experts voor en doen het graag voor u!

Meer groepen aansluiten

Door de toename van elektrisch apparatuur komt het aanleggen van extra groepen steeds vaker voor. Met het aanleggen van nieuwe groepen komen meestal ook andere diensten ter sprake zoals het aanleggen van stopcontacten, Domotica Installatie, een thuisnetwerk en het aanleggen van tuinverlichting. Onze elektriciens zijn meer dan gekwalificeerd om het voor u uit te voeren.

meterkast verplaatsen

Met welke eisen moet je rekening houden

Als u zelf van plan bent om een extra groep aan te leggen zijn een aantal punten belangrijk om te onthouden. Een van de belangrijkere punten is dat je nooit de draden van verschillende groepen in dezelfde leiding legt. Dat is zeer gevaarlijk. Elektriciteitsdraden kunt u nooit verbinden met een isoleerband. DIt kan tot brand leiden. Gebruik altijd verbindingsdozen of lasklemmen. Onthoud om niet meer dan 2 a 3 lasklemmen in een verbindingsdoos te doen. Het is belangrijk om zoveel mogelijk bochten te beperken tussen twee afnamepunten of dozen.

Bij een verbouwing is het aangeraden om een erkend elektricien naar het eindresultaat te kijken. Zo weet u zeker dat u niet kan worden blootgesteld voor gevaar. Wanneer u met draden gaat werken is het erg handig om niet 2 kleuren draad bij elkaar doet. De laatste tip is om een offerte te sturen naar ons om te vragen wat u alvast kan doen aan voorbereiding. Het wordt aangeraden om het aansluiten aan de installateurs over te laten. Wanneer de elektricien naar uw woning komt om te helpen, vraag dan voor een certificaat voor de huiseigenaar en de verzekering. Zo weet u zeker dat u geen risico loopt.

Onze tevreden klanten aan het woord…

{

Ik ben erg tevreden over de service. Niet alleen ben ik goed geadviseerd over het aantal groepen en de soort meterkast, ook was deze snel vervangen.

{

Mijn meterkast deed hier niet meer naar behoren. Door de snelle service kon deze gelukkig snel en voordelig vervangen worden.

{

Ik had thuis problemen met mijn meterkast. Gelukkig kon ik snel geholpen worden en is mijn meterkast vervangen zonder dat ik veel geld kwijt was.

Wat zijn de kosten voor het verplaatsen van de meterkast

De gemiddelde kosten voor het verplaatsen van een meterkast is tussen de 1000 en 1600 euro. Dit verschilt echter per bedrijf. Het is aangeraden om dit altijd te laten doen door een gecertificeerd bedrijf. Zo weet u zeker dat u bent verzekerd en dat als iets fout gaat, de kosten worden vergoed. Wanneer de meterkast meer dan 25 meter wordt verplaatst, worden extra kosten in rekening gebracht.

Wanneer uw woning meer dan 2 jaar oud is helpt de overheid ook mee door in plaats van 21% belasting te vragen nu 6% te vragen. De prijs zelf hangt af van meerdere factoren maar als u interesse hebt kunt u altijd een gratis offerte sturen en dan helpen wij u zo snel mogelijk.

GRATIS OFFERTE AANVRAGEN

Benieuwd naar de kosten? Vraag vandaag nog vrijblijvend een offerte aan.

Liever een medewerker spreken? Bel 085 019 3746

Offerte aanvragen

  • Wilt u foto's toevoegen?
  • Sleep bestanden hierheen of
    Max. bestandsgrootte: 4 GB.
    Call Now Button